Beg selsema - penghormatan kepada kemewahan dan keanggunan

Beg selsema - penghormatan kepada kemewahan dan keanggunan

Mewah mewah, kecantikan, keanggunan - dengan epithet seperti ini, anda boleh menerangkan secara ringkas koleksi beg terbaru dari jenama Itali Coccinelle.

Syarikat terkenal ini adalah salah satu pemimpin dalam pengeluaran aksesori bergaya. Muncul di Parma pada tahun 1978, dia memulakan sejarah fesyennya di sebuah atelier kecil.

Model pertama beg tangan bergaya, dompet, ikat pinggang cepat pergi ke kedai-kedai tempatan. Dalam masa beberapa tahun, kerja keras keluarga Mazzieri membawa banyak pelanggan setia dan pengembangan pengeluaran.

Terima kasih kepada pengesanan nipis trend fesyen, menarik tukang dan pereka yang berbakat, syarikat itu dengan yakin menyatakan dirinya di pasaran Eropah pada pertengahan tahun 90an.

Selepas tahun 2006, rumah Itali sentiasa bekerja sebagai sebahagian daripada kumpulan fesyen terkenal Mariella Burani Fashion Group. Ia termasuk jenama terkenal dunia Ungaro, Bebek Mandarina, Yohi Yamomoto dan John Galliano yang mempesonakan.

Kini jenama itu diwakili di 67 kedai runcit dan beratus-ratus kedai runcit di seluruh dunia. Modelnya muncul di tangan Lindsay Lohan, Nicole Ricci dan penyanyi Iman, dan gadis paling cantik di dunia mengambil bahagian dalam kempen pengiklanan.

Cara mengucapkan nama

Semua penyokong rumah fesyen mengetahui bahawa nama Coccinelle diterjemahkan sebagai "kumbang". Walaupun dimiliki oleh Itali, nama elegan itu dipinjam dari kamus Perancis dan disebut "coxinel" dengan penekanan pada suku kata terakhir.

Walau bagaimanapun, di kalangan pengkritik dan penipu, kontroversi mengenai isu ini tidak mereda, dan pengucapan "Coxinella" dalam gaya bahasa Itali juga berlaku.

Ciri-ciri

Jenama Coccinelle memulakan aktiviti dengan jahitan beg wanita, jadi ia menjadi ciri khasnya. Kerjasama dengan pereka terkenal tercermin dalam imej luar, menjadikannya romantis, bergaya dan individu.

Aksesori yang diminta itu membuat ciri-ciri tertentu:

 • kesederhanaan potongan dan garisan, kemudahan gaya;
 • bahan berkualiti tinggi;
 • warna klasik yang kekal relevan untuk lebih daripada satu musim;
 • kerja manual di semua peringkat pengeluaran.

Seluruh rangkaian, yang dibentangkan oleh syarikat kepada pelanggannya, menyeimbangkan antara trend fesyen dan kepraktisan.

Setiap beg tangan adalah karya seni yang sebenar dari kulit semula jadi, buatan tangan di ladang persendirian Parma. Dia sempurna melengkapkan mana-mana pakaian, membantu untuk mewujudkan imej feminin dan lembut.

Faedah

Banyak pelanggan yang membeli aksesori dari Coccinelle menjadi pelanggan tetap. Pulangan ini dibuat kerana banyak kelebihan di kalangan pesaing kategori harga, yang menjadikannya unik:

 • sebilangan besar barang baru yang bergaya untuk setiap selera;
 • setiap beg adalah berkualiti tinggi, terima kasih kepada kawalan penuh dan buruh manual;
 • bahan yang hebat untuk jahit;
 • aksen klasik dalam penamat;
 • hayat perkhidmatan yang panjang.

Pengilang mewah Itali menawarkan wanita sebenar barangan kulit fesyen pelbagai tekstur, termasuk python eksotik, buaya dan burung unta.

Penyelesaian bukan standard dan reka bentuk berani juga boleh dipertimbangkan sebagai kelebihan yang menjadikan pelanggan pintar menjadi peminat jenama.

Ulasan

Walaupun harga yang tinggi, lebih ramai wanita membeli beg Coccinelle, dengan rela meninggalkan maklum balas mengenai kualiti dan daya tarikan mereka. Banyak wanita dengan keseronokan meraikan reka bentuk yang luar biasa indah, kewajaran setiap detail.

Di antara banyak ulasan sambutan boleh dikenalpasti mata tertentu:

 • kelembutan lembut kulit mahal, yang dibezakan oleh corak semula jadi yang tipis. Pada masa yang sama, ia dengan sempurna mengekalkan bentuk dan jahitan;
 • keupayaan untuk mengekalkan rupa yang sempurna untuk masa yang lama.Beg-beg ini kelihatan menakjubkan walaupun selepas beberapa musim dan tidak kehilangan kaitannya;
 • kelengkapan berkualiti tinggi yang mahal yang tidak mencemarkan dari masa ke masa, mengandungi penjenamaan berjenama dan hiasan sebenar;
 • kapasiti khas dan sebilangan besar poket dalaman. Dia berjaya menggantikan penganjur dan solek, adalah pembantu sebenar.

Wanita yang mempunyai produk dari syarikat ini di antara aksesori mereka mencadangkan mereka sebagai pelengkap sempurna untuk pakaian dan imej.

Gambaran keseluruhan koleksi terbaru baru

Barang-barang baru dari pengeluar yang bergaya boleh bermegah malam dan model kasual yang boleh menjadi hiasan hebat untuk gaya kasual yang mudah, pakaian pejabat atau pakaian rasmi. Melalui tradisi, banyak dari mereka dihiasi dengan logam, pakaian bertekstur dari kulit, tassels dan embossed.

Di setiap arah, terdapat beberapa nuansa yang membezakan beg.

Klasik

Di sini, pereka mewakili koleksi terbesar, yang dikuasai oleh beg besar dengan pemegang, di atas bahu. Sebagai tambahan kepada kuning telus hitam atau polos, Coccinelle menawarkan untuk memilih "penolong" dari nada lembut lembut, suede coklat atau warna merah hangat. Ideal adalah campuran pelbagai jenis bahan, yang unik di warna.

Beg membeli-belah beg besar

Spesimen yang bergaya kelihatan menakjubkan, menggabungkan nota muda dan gaya klasik. Ramai kanak-kanak perempuan dengan senang hati memilih aksesori ini yang kelihatan feminin dan asli.

Hiasan untuk mereka adalah aksesori emas dan corak geometri kabur nada merah jambu halus. Coccinelle menjaga keselesaan peminatnya, mengubah tas tangan mereka menjadi elemen imej elegan yang boleh ditambah kepada gaya apa pun.

Cengkaman Anggun

Buatan tangan membolehkan anda untuk menawarkan produk-produk yang indah yang diperbuat daripada kulit anak lembu yang licin atau bersisik dalam warna dalam. Mempunyai bentuk dan saiz yang berbeza, mereka adalah universal untuk wanita dari mana-mana umur.

Reka bentuk laconic sederhana dilengkapi dengan rantai yang hebat, kunci besar dan rivet, corak ular yang indah. Ini adalah pilihan yang tepat untuk melihat malam, layak kepada seorang sosialit.

Beg tangan dan cengkaman Coccinelle adalah lambang keanggunan dan kemewahan, yang merupakan impian fashionista sebenar. Setelah menambah aksesori yang unik kepada almari pakaiannya, dia akan selalu merasa yakin, menekankan rasa sempurna.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus