Bag-pisang kembali dalam fesyen!

Bag-pisang kembali dalam fesyen!

Ciri-ciri

Bercakap tentang ciri-ciri pisang beg, anda perlu memahami bahawa pada mulanya ia hanya aksesori sukan. Pada mulanya, model beg ini hanya digunakan oleh atlet untuk berlari. Ledakan ini berlaku ketika di USSR, dan kemudian di ruang selepas Soviet, beg pisang mula digunakan secara meluas dalam sektor perdagangan untuk menyimpan wang dan dokumen.

Trend fesyen

Fesyen tidak tetap, sebab itu dari masa ke masa, beg pisang telah berubah agak kuat. Pada mulanya, ia mungkin memanggil beg sebagai pisang hanya jika ia mempunyai bentuk melengkung yang melengkung. Hari ini, beg-pisang boleh dianggap sebagai beg tangan apa-apa bentuk yang dipakai pada tali pinggang. Kebanyakan beg moden pisang boleh dengan mudah diubah dan boleh dipakai pada tali pinggang dan bahu kerana pemegang panjang yang terdapat di dalam kit.

Jika pada mulanya ia adalah sesuatu yang bengkok, kini setiap beg kecil di sebatang tali dipanggil pisang. Penyelesaian ini akan menjadi sangat baik untuk golongan muda aktif yang tidak duduk diam dan digunakan untuk mengubah beberapa imej sepanjang hari. Pereka menawarkan lebih banyak beg praktikal yang diperbuat daripada pelbagai bahan, iaitu: kulit, suede atau tekstil dan lain-lain.

Walaupun saiznya yang kecil, kerana kehadiran banyak poket dan kompartmen model ini, kami yakin dapat berbicara mengenai kelebihan aksesori, yang boleh dicemburui. Beg ini boleh dibahagikan kepada dua jenis bergantung kepada tujuan: profesional dan untuk kehidupan seharian. Beg pisang profesional dibentangkan bukan sahaja dalam bidang sukan, tetapi juga dalam pengeluaran untuk menyimpan alat kerja.

Bagi setiap pisang untuk setiap hari, pelbagai mereka adalah sangat besar, memandangkan palet warna, pelbagai bentuk, kehadiran hiasan tambahan dan pelbagai penambahan.

Cara memakai beg pisang

Jika anda memutuskan untuk membeli aksesori ini di dalam almari pakaian anda, anda perlu terlebih dahulu memahami bagaimana untuk membawa beg pisang, supaya tidak kelihatan konyol di mata orang lain. Model moden beg ini berbeza dari semua orang di tahun sembilan puluhan kerana ia terbuat dari bahan berkualiti tinggi. Semua kerana pereka berusaha keras untuk mempromosikan ciptaan mereka di kalangan fesyen baru masa ini. Setiap gadis boleh mencari pilihan dari kulit, kulit eko atau kain bergaya untuk merasakan pelbagai warna, tekstur dan bentuknya.

Reka bentuk yang paling moden menghasilkan beg seiring dengan tali pinggang dan tali pinggang untuk menjadikannya lebih selesa dan menarik kepada pembeli. Lagipun, keselesaan dan kemudahan membolehkan kami kembali ke dunia moden dari beg jauh 90 dan mendapatkan kehidupan yang kedua!

Beg pisang akan sesuai dengan gaya yang bergaya seperti estetika sukan. Dia akan membantu anda semasa perjalanan ke gunung atau ke laut. Semua yang anda perlukan akan sentiasa ada bersama anda dan anda tidak perlu risau tentang tangan anda yang diduduki. Anda boleh memegang kamera atau monopod di tangan anda dan menembak momen paling tidak dapat dilupakan dalam perjalanan anda.

Pergi ke konsert atau festival tidak lagi perlu bimbang tentang tempat untuk meletakkan wang, telefon dan kosmetik, supaya tangan anda bebas dan tiada apa-apa yang menghalang pergerakan anda. Bagi orang yang terlibat dalam sukan menunggang atau berlari untuk jarak jauh, beg ini juga akan menjadi kawan dan pembantu yang terbaik. Sangat mudah untuk menyesuaikan cara komunikasi, tuala kertas, wang dan sebotol air, yang tidak akan dapat berada di jalan dari dahaga.

Satu lagi keadaan yang menyenangkan ialah beg pisang boleh dipakai bukan sahaja pada musim bunga dan musim panas, tetapi sepanjang tahun. Pereka moden telah memastikan bahawa beberapa variasi model ini berjaya digabungkan dengan pakaian atas dan hangat.

Jenama baru

Nike

Beg pisang Nike telah menjadi yang paling popular di kalangan model sukan. Kasih dan popularitas beg Nike adalah kerana hakikat bahawa pereka jenama ini menggunakan warna asid tebal dan potongan yang bagus.

Untuk orang yang lebih konservatif, Nike mempunyai beg pisang dalam warna klasik yang menenangkan yang juga akan menggembirakan kualiti. Beg pisang Nike mudah dikenali, antara model lain, kerana ia mempunyai saiz yang lebih tinggi, yang membolehkan anda memakainya dengan mudah pada tali pinggang, bahu, atau lengan anda.

Aksesori dari jenama terkenal adalah berkualiti tinggi, kerana ia dibuat menggunakan kulit asli berkualiti tinggi, ia adalah kalis air dan menyenangkan untuk memakai berkat kulit lembut. Terima kasih kepada sifat-sifat yang disenaraikan di atas, kebanyakan wanita fesyen di seluruh dunia semakin memilih tas-pisang Nike dan tidak ada yang lain.

Semak imbas model popular

Bagi wanita

Banyak beg moden dari pereka meniru apa yang dipanggil beg-pisang dan kebanyakannya sangat serupa, di bawah kita akan cuba untuk membincangkan tentang yang utama.

Transformasi klac, yang telah berpindah ke tali pinggang, variasi ini sangat mudah, kerana tanpa klac di dunia moden kita tidak boleh lakukan, walaupun cinta beg besar dan fesyen. Clutch pada setiap masa adalah aksesori yang indah untuk almari pakaian malam dan bukan sahaja, tetapi membawanya ke tangan anda kadang-kadang ternyata menjadi penyeksaan sebenar. Pereka pergi untuk memenuhi wanita fesyen yang aneh dan memindahkan tali pinggang ratanya yang akan menghiasi pakaian apa pun.

Seperti yang kita katakan di atas, apabila tangan anda bebas, anda mempunyai banyak peluang. Pergi ke membeli-belah atau bersifat alam semulajadi, anda mesti pastikan bahawa tangan anda bebas, yang bermaksud anda tidak akan terlepas apa-apa dan yang paling penting akan sentiasa bersama anda.

Sesetengah pereka tidak berhenti di situ dan memberikan dompet dunia pada tali pinggang, yang pada dasarnya merupakan perkara yang sangat berguna dan menghiburkan. Dari klac pada tali pinggang, ia dibezakan hanya dengan saiz, tetapi sesiapa sahaja boleh iri dengan reka bentuk.

Beg yang dikenali sebagai beg tukang kayu adalah aksesori lain yang bergaya dari dunia mengikat tali pinggang. Nama tas ini dipanggil, kerana ia kelihatan sangat mirip dengan beg-beg yang dibawa oleh orang-orang yang bekerja profesion, menjaga alat mereka di dalamnya.

Apabila memilih model sedemikian, kanak-kanak perempuan harus mempunyai pinggul yang sangat langsing, jika tidak, mereka akan kelihatan jauh lebih baik daripada yang sebenarnya. Beg tangan seperti itu dipakai di pinggang dan lebih besar daripada pisang biasa.

Kelebihan beg pisang adalah bahawa mereka benar-benar sesuai setiap barang pakaian anda untuk satu darjah atau yang lain. Bananks sangat baik dengan perkara-perkara denim, tidak kira apa yang anda menggabungkannya, baju atau slip, baju tunik atau kasut yang longgar. Bagi pencinta skirt, juga, berita baik - pisang yang digabungkan dengan skirt adalah bergaya bandar.

Cukup aneh, walaupun dalam kombinasi dengan pisang-beg pakaian tidak akan kelihatan konyol. Memakai pakaian ini di sebuah pesta, anda mengaku diri anda sebagai orang yang bergaya yang menjaga masa dan tidak takut pendapat umum.

Sebaik-baiknya, beg tangan yang disebutkan di atas akan melihat dengan pakaian wanita, yang boleh dipanggil trend beberapa musim berturut-turut!

Pereka tidak berkhidmat, setelah memberikan pilihan besar beg tangan pintar pada tali pinggang, kini terserah kepada anda, ingat keaslian anda dan membuat pilihan yang tepat!

Memilih beg pisang hanya perlu diingat hanya satu perkara - memilih sekali, menghargai keselesaan bersama dengan fesyen, anda tidak akan dapat menolaknya lagi!

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus