Beg Itali diperbuat daripada kulit tulen - yang terbaik di dunia fesyen!

Beg Itali diperbuat daripada kulit tulen - yang terbaik di dunia fesyen!

Setiap orang bermimpi mempunyai imej tersendiri. Sudah tentu, penentuan adalah data luaran yang unik - bentuk dan warna mata, gaya rambut, angka, dan postur. Menekan dan meningkatkan imej luaran, pakaian dan aksesori yang direka.

Sentuhan berkuasa yang berasingan diletakkan pada beg di tangan seorang wanita, serta beg bimbit atau kopling di tangan seorang lelaki.

Ia sentiasa cantik, bergaya dan moden di tangan pemiliknya mencari beg dari Itali, diperbuat daripada kulit tulen.

Adakah anda fikir beg kulit tulen yang hendak dibeli? Ia tidak boleh lebih mudah!

Mula-mula anda perlu membuat keputusan di mana anda akan pergi dengan aksesori ini.

Pada mesyuarat perniagaan, berjalan mudah di jalan, bercuti, berpesta atau di kafe dengan rakan-rakan - anda sepatutnya bersetuju, senarai ini boleh diteruskan selama-lamanya. Untuk setiap pilihan di atas, terdapat pakaian dan kasut yang telah dipilih sebelum ini.

Sudah tentu, untuk pergi bekerja, model yang menyerupai beg bimbit mudah akan dilakukan. Ia mudah untuk membawa kedua-dua dokumen dan komputer riba atau tablet.

Dalam kes itu, jika kerja anda tidak berkaitan dengan dokumentasi, maka anda akan sesuai dengan tas klasik yang paling kecil, yang akan kelihatan baik dengan kostum dan pakaian.

Untuk berjalan lama melalui jalan-jalan di bandar, anda boleh menggunakan beg tote kulit yang besar atau ransel. Mereka boleh meletakkan segala-galanya dari makanan dan berakhir dengan payung.

Pada masa kini terdapat beberapa orang yang memegang bola dan menganjurkan pihak. Fenomena ini tidak begitu kerap, tetapi tiada siapa yang telah membatalkan penerbitan itu, sebagai adegan teater, tempat untuk konsert, pameran muzium kini sedang giat bekerja dan menarik sejumlah besar orang, mulai dari mudah kepada selebriti.

Sudah tentu, ransel dan kucing tidak sesuai dengan petang bersama, tetapi klac atau reticule kecil dan cantik cukup mampu menekankan keaslian anda.

Perkara yang paling penting ialah memilih aksesori yang sesuai dengan gaya.

Ia juga sangat penting untuk memberi perhatian kepada apa bahan beg itu dibuat. Sudah tentu, beg kulit kelas premium dari buaya, python atau ikan pari kelihatan sangat bagus, tetapi tidak semua orang mampu seperti aksesori itu.

Hasilnya, beg kulit Itali yang cantik dan tidak mahal dianggap pilihan terbaik untuk lelaki dan wanita zaman kita, dan mereka juga sesuai untuk kanak-kanak perempuan dan lelaki muda.

Pertimbangkan beg jenama Itali utama, reka bentuk baru dan legenda mereka.

Koleksi Florence

Jenama Florence Collection menyatukan kilang-kilang kecil yang terletak di dalam dan sekitar Florence. Pengalaman dan kemahiran pereka dan penyamak membolehkan anda mencipta koleksi produk kulit berkualiti tinggi yang tiada tandingannya.

Ciri tersendiri jenama ini adalah kualiti kulit yang paling tinggi, aksesori yang boleh dipercayai, model bergaya dan cerah yang akan menarik perhatian gadis muda, kreatif dan wanita bergaya.

Marina creazioni

Jenama Marina Creazioni bermula pada tahun 1992. Produk buatan tangan yang unik akan menghiasi wanita dari berbagai usia.

Pilihan model yang luas untuk tindakan dan situasi kehidupan yang berlainan: cengkeraman elegan dan elegan warna klasik dengan rhinestones - untuk teater atau makan malam yang romantis oleh cahaya lilin, beg bimbit yang mewah untuk wanita perniagaan, beg membeli-belah yang luas dan selesa.

Logo bermerek - Marina C. digunakan untuk kelengkapan logam. Kualiti bahan dan komponen yang paling tinggi telah membolehkan kami membuat satu siri model yang sempurna melengkapkan imej feminin dan romantik pemiliknya. Beg Marina C adalah selesa dan praktikal.

Ikuti dunia fesyen dan sentiasa dalam trend!

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus