Bag bagasi untuk lelaki dan wanita

Bag bagasi untuk lelaki dan wanita

Selama lebih dari sedozen tahun aksesori sangat popular di kalangan lelaki dan wanita, tanpa mana sesetengah orang tidak dapat membayangkan berjalan kaki selamat atau keadaan kerja yang selesa, sementara yang lain hanya tidak menghargai betapa selesa dan cantik itu dapat. Kami bercakap tentang beg pinggang. Ya, ya, dia yang menjadikan kehidupan kita lebih selesa, misalnya, di mana-mana jalan.

Ciri-ciri

Terdapat banyak perkara kecil yang sukar untuk dijejali ke dalam poket, tetapi tanpa mereka, anda tidak boleh meninggalkan rumah: kunci, telefon, kad kredit, dompet.

Beg pinggang - aksesori padat yang mudah dilekatkan pada pinggang. Idea reka bentuk tidak mempunyai had. Hari ini di rak anda boleh menemui beg saiz dan warna apa pun. Beri keutamaan kepada citarasa dan gaya anda dalam pakaian.

Untuk lelaki

Stylists menawarkan aksesori tali pinggang lelaki yang diperbuat daripada kulit asli dan kulit tiruan. Bentuknya boleh sangat pelbagai: holster geometri atau spektakuler yang mudah.

Model lelaki produk ini terdiri daripada beberapa jabatan yang mempunyai zippers. Pasport, dompet dan lain-lain perkara yang diperlukan mudah diletakkan di jabatan yang besar. Untuk poket kecil, anda boleh meletakkan kunci kepada kereta, pemetik api, fon kepala.

Mana-mana pembaikan memerlukan banyak alat. Tuan yang baik merancang segala-galanya terlebih dahulu. Beg pinggang untuk alat hanyalah rahmat untuk lelaki.

Wrenches, tang, pemutar skru. Segala-galanya di tempatnya dan sentiasa di tangan.

Sesetengah poket ditutup pada linden. Mudah dijangkau dan disimpan. Beg ini diperbuat daripada bahan yang kukuh dan mempunyai gasket penting untuk kekuatan.

Untuk pemandu

Motosikal adalah hobi ramai lelaki. Beg biker pada tali pinggang akan menekankan pandangan dunia mereka dan kepunyaan kultur biker. Aksesori tali pinggang untuk penunggang motosikal adalah satu kemestian apabila anda melanda jalan raya. Poket individu mempunyai kunci portfolio untuk kebolehpercayaan dan keselesaan dalam apa jua keadaan.

Taktikal

Beg taktikal direka dengan berhati-hati penggunaan oleh tentera, perkhidmatan khas dan penguatkuasaan undang-undang. Kebertanggungjawaban reka bentuk dan kesederhanaan adalah komponen utama produk taktikal. Model diperbuat daripada kain tahan lama tahan air yang dapat menahan beban yang signifikan semasa operasi. Sesetengah produk mempunyai poket untuk senjata pendek.

Bagi wanita

Gadis-gadis perlu perkara-perkara kecil mungkin lebih banyak: kosmetik, sapu tangan, perubahan longgar untuk perjalanan di kereta bawah tanah dan banyak perkara lain yang perlu. Beg tali pinggang wanita - sifat mudah untuk wanita yang banyak. Kecantikan mereka adalah menakjubkan, dan kemudahan itu dihargai oleh wanita fesyen sebenar.

Beg wanita mempunyai pelbagai warna. Pelbagai cetakan dalam sel, bunga dan lain-lain membolehkan gadis memilih model untuk imej individu anda. Warna-warna terang memberi tumpuan kepada aksesori. Perhiasan dan kasut dipilih untuk dipadankan.

Gaya beg tangan pada tali pinggang untuk kanak-kanak perempuan adalah yang paling pelbagai. Di mana sahaja seorang gadis pergi, kewanitaan dan kelongsong harus sentiasa bersamanya. Oleh itu, produk tersebut boleh menjadi bentuk yang berbeza dan dengan hiasan yang menakjubkan.

Beg tangan kulit pada tali yang luas. Setelah mengambil produk pewarnaan yang diperlukan, mereka dengan mudah bersesuaian dengan mana-mana pakaian: dari pakaian yang elegan hingga jeans praktikal dan bergaya.

Beg fabrik juga sangat popular. Model baju hujan biasa kelihatan elegan dan elegan. Beg dengan cetakan akan menambah kebanggaan kepada mana-mana gadis.

Beg tali pinggang kecil pada rantaian. Pilihan ini tidak mungkin melepaskan seorang gadis moden. Kelihatan pada pinggang hanya menggemaskan, dan rahmat angka itu akan diperhatikan oleh semua orang di sekelilingnya.

Ibu-ibu muda terutamanya mahu kelihatan bergaya pada cuti bersalin. Melangkah berjalan dengan bayi, tangan akan sentiasa bebas.Semasa melakukan perjalanan dengan anak, anda harus sentiasa mempunyai perkara yang paling penting: pemikat, mainan kecil atau barang kebersihan peribadi, seperti kain basah. Beg di pinggang - keselamatan berjalan-jalan.

Jenis popular

Sukan adalah hobi kebanyakan gadis dan lelaki. Berjoging tradisional pada waktu pagi membawa beban besar tenaga untuk sepanjang hari. Walaupun di sini, pada pandangan pertama, nampaknya tiada apa yang diperlukan kecuali untuk sukan. Tetapi tidak. Daripada ransel, lebih baik untuk mengambil sesuatu yang lebih padat.

Dalam beg di tali pinggang akan memegang semua barang yang diperlukan. Model sukan adalah universal, sesuai untuk lelaki dan perempuan.

Di jalan anda sering dapat menemui sebuah gerai dengan makanan atau pakaian. Dengan menggunakan ciptaan ini, penjual sentiasa mempunyai dokumen dan wang yang betul. Di pusat-pusat membeli-belah sangat kerap menghabiskan promosi untuk pembeli. Pada tali pinggang wakil jualan anda boleh melihat beg pinggang yang selesa dengan logo kedai.

Bagaimana untuk memilih

Banyak beg tangan di kedai-kedai yang mengagumkan. Ia tidak begitu mudah untuk memilih kualiti dan model yang dikehendaki. Apabila membeli beg, kami memberi perhatian khusus kepada yang berikut:

  • Bahan. Daripada kualitinya bergantung pada kehidupan beg itu. Produk diperbuat daripada pelbagai fabrik, dengan dan tanpa impregnasi. Produk yang diperbuat daripada kain dengan penambahan poliester dan nilon akan bertahan lama. Kain sumochnaya dengan benang diperkuat menjadikan produk ini lebih tahan lama, berdaya tahan dan tahan panas terhadap keadaan cuaca.
  • Aksesori mesti berkualiti tinggi dan boleh dipercayai. Pembersih mudah dibuka, dan karbina untuk menyesuaikan tali pinggang tidak boleh dipecahkan selepas penggunaan pertama. Kekuatan plastik dirasai apabila disentuh apabila membeli produk.
  • Mewarna. Gaya pakaian dan warna akan memberitahu anda warna yang dikehendaki. Produk tali pinggang lelaki dibuat dalam warna gelap yang ketat: hitam, coklat, biru, kelabu klasik. Beg taktikal biasanya dibuat khaki atau kamuflase.

Setiap model beg adalah bantuan penting kepada mana-mana orang. Kemudahan mereka akan membantu mengelakkan banyak masalah: kehilangan kunci dan telefon bimbit. Perkara yang paling penting di luar rumah. Kain praktikal tidak akan merosakkan bahagian dalam beg.

Semua perkara akan selamat dan kukuh. Pemegang aksesori ini pada tali pinggang akan kelihatan bergaya dan bergaya.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus