Beg dari Francesco Marconi - penjelmaan gaya dan kualiti Itali

Beg dari Francesco Marconi - penjelmaan gaya dan kualiti Itali

Jenama Francesco Marconi adalah contoh sebenar kualiti Itali. Beg dari jenama ini menggabungkan klasik bergaya dan motif moden. Mereka muncul di banyak pameran fesyen dan pameran, setanding dengan produk dari pereka fesyen lain.

Mengenai jenama

Jenama Francesco Marconi mempunyai reka bentuk asal dan berkualiti tinggi. Jenama Itali mempunyai sejumlah besar peminat umur yang berbeza dan status sosial.

Pengasas syarikat terkenal itu adalah tiga bersaudara dengan nama Tonelli. Saudara yang berbakat memutuskan untuk membuat kilang keluarga dan mencipta aksesori untuk wanita. Ciptaan mereka dengan cepat mendapat populariti di kalangan orang Itali, dan kemudian di kalangan orang Eropah. Adalah dipercayai nama syarikat itu diberikan sebagai penghargaan kepada penyanyi opera Itali yang terkenal yang mengilhami ketiga saudara lelaki itu.

Kini jenama Itali itu tidak hanya popular di negara ini, tetapi di seluruh dunia. Aksesori dari Francesco Marconi mempunyai peminat di antara gadis-gadis dan wanita muda yang masih muda.

Ciri-ciri

Salah satu perbezaan utama antara beg dari Francesco Marconi adalah cara khas untuk menamatkan kulit. Di antara beg mereka, anda boleh menemui produk yang diasaskan di bawah kulit python atau model kulit timbul. Juga perlu diberi perhatian adalah garis beg yang diperbuat daripada kulit matte lembut. Nappa adalah kulit yang berkualiti tinggi dan dihormati, jadi produk ini pasti akan bertahan lama.

Juga, pereka jenama ini sentiasa berusaha memantau kualiti. Bahan dan aksesori yang berkualiti adalah perbezaan utama antara beg tangan dari syarikat ini.

Kelebihan lain - antara beg dari Marconi anda akan sentiasa mencari aksesori warna yang sesuai. Palet warna yang luas membolehkan anda mencari produk untuk rasa. Pada masa yang sama, ketersediaan harga adalah baik. Membeli beg dari Francesco Marconi, anda mendapat produk kulit bermerk berkualiti tinggi untuk hanya 200 - 500 dolar.

Faedah

Beg kualiti Marconi sentiasa dilengkapi dengan aksesori bergaya yang elegan. Kulit tulen dengan buatan tangan kelihatan hebat. Pada masa yang sama, pereka jenama lebih suka klasik yang terkawal. Beg berkebun dengan garis semulajadi licin kelihatan sangat menarik.

Di antara aksesori dari Marconi, anda akan mendapati tidak hanya beg untuk pakaian sehari-hari. Pereka jenama menggembirakan peminat mereka dengan beg elegan yang sesuai dengan gaya perniagaan. Sebagai tambahan kepada beg klasik, pengeluar melengkapi semua koleksi mereka dengan dompet, kes, pemegang kunci dan pemegang kad perniagaan, dibuat dalam gaya yang sama.

Bagi pencinta perjalanan, pereka mengepak beg galas berkualiti tinggi dan beg lapang. Perhatian yang berasingan patut beg berjenama, meliputi untuk komputer riba. Dengan aksesori sedemikian, anda boleh melakukan perjalanan semasa berada dalam trend.

Bagaimana untuk memilih yang sebenar dan membezakan palsu

Walaupun beg dari Marconi adalah produk yang lebih murah dari Chanel atau Dior, anda masih perlu berhati-hati untuk memilih aksesori. Agar tidak mendapatkan palsu Cina murah dan bukannya beg tangan jenama Itali, perhatikan butiran kecil.

Di bahagian depan mesti ada logo syarikat. Prasasti "Francesco Marconi" mesti diselesaikan tanpa kesilapan. Satu lagi perkara penting ialah jejak dengan nama jenama mesti ada di dalam lapisan dalam beg itu.

Anda juga harus memberi perhatian kepada hakikat bahawa aksesori khas dibuat untuk jenama Francesco Marconi. Simbol tanda niaga mesti hadir pada semua butiran kecil, sehingga slider kilat. Di samping itu, dengan setiap beg kulit datang beg khas untuk menyimpan barangan kulit.

Gambaran keseluruhan model dari koleksi baru

Bagi wanita

Di antara beg wanita yang dibentangkan dalam koleksi terbaru dari Francesco Marconi, setiap gadis akan mencari aksesori yang sesuai untuk dirinya sendiri. Sebagai tambahan kepada beg lapang warna gelap, terdapat lebih eksklusif.

Perhatian khas patut mendapatkan beg tangan turquoise yang menawan dengan memasukkan coklat. Kulit embossing spektakuler kelihatan asli pada aksesori klasik seperti itu. Beg tangan sangat padat, tetapi ia sesuai dengan semua yang anda perlukan, kerana ia dilengkapi dengan poket yang besar. Mengendalikan pendek dan aksesori bergaya melengkapkan rupa.

Untuk lelaki

Lelaki juga akan menyukai beg dari koleksi Marconi baru. Kulit timbul warna gelap kelihatan mahal dan bergaya. Pereka yang disampaikan kepada perhatian lelaki muda bukan sahaja beg kertas kulit dan utusan segera, tetapi juga beg dengan reka bentuk harian yang mudah. Ransel yang selesa, beg perjalanan dan penutup untuk komputer riba akan mendapati tempat mereka dalam almari pakaian seorang penduduk bandar moden.

Beg dari Marconi - gabungan harmoni klasik dengan butiran moden. Beg kulit jenama ini adalah murah, tetapi mereka adalah berkualiti tinggi, jadi mereka disukai oleh fesyen dari seluruh dunia.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus