Beg wanita permaidani

Beg wanita permaidani

Dalam beberapa musim yang lalu, beg permadani asli telah menjadi fesyen. Selalunya, aksesori seperti itu terdapat dalam busur gadis-gadis moden yang bergaya. Ini tidak menghairankan, kerana beg permaidani dibezakan oleh keanggunan dan warna istimewa mereka, dan menekankan keaslian pemiliknya dan rasa yang baik.

Apa permaidani

Permaidani adalah kanvas kuno dan mulia, yang pada zaman purba dihiasi dengan boudoirs wanita-wanita mulia. Lukisan tangan-sulaman boleh menggambarkan apa-apa dari pertempuran dan adegan bersejarah untuk corak yang gema motif semulajadi.

Sekarang, apabila penggunaan permaidani itu tidak lagi relevan, bahan yang cerah dan tahan lama digunakan untuk membuat aksesori, khususnya, beg tangan wanita. Dan untuk memakai produk yang elegan, tidak perlu menjadi bangsawan. Setiap wanita fesyen boleh mendapatkan beg tangan permadani, kerana harga mereka tidak terlalu tinggi.

Faedah

Beg permaidani berbanding dengan tekstil lain, mempunyai beberapa kelebihan. Pertama Apabila mencipta permaidani pada asalnya menggunakan bahan semula jadi. Oleh itu, beg ini akan menjadi sentuhan dan kualiti yang menyenangkan. Juga gembira dengan pelbagai gaya dan warna. Anda boleh mencari sendiri cetakan yang sesuai dengan gaya anda dan akan menghiburkan anda setiap hari dengan reka bentuk anda.

Kedua untuk menjaga kain permaidani agak mudah. Lembapan dan bahan tahan kotoran tidak membenarkan beg untuk mendapatkan kotor. Tetapi jika ini berlaku, mereka boleh dengan mudah dibersihkan, baik di rumah dan dalam cucian kering. Secara umum, beg permaidani mengekalkan rupa yang menarik untuk masa yang sangat lama.

Satu lagi kelebihan penting - beg gaya individu boleh dipakai dalam sebarang cuaca. Anda boleh memilih sendiri aksesori sejagat yang akan membezakan anda daripada orang ramai dan muat ke mana-mana imej yang dicadangkan. Dengan aksesori yang betul anda tidak akan kelihatan konyol, jadi jangan takut untuk menambah almari pakaian anda dengan beg permadani yang elegan.

Trend fesyen

Pereka mempersembahkan banyak pilihan beg tangan permadani. Jika anda menyukai motif etnik, jangan ragu untuk memilih beg dengan imej corak dan perhiasan negara. Bagi peminat beg kesayangan tujuh puluhan dengan imej mandalas India dan butiran timur lain. Aksesori vintaj pada gaya tahun enam puluhan pasti akan menggembirakan gadis yang suka gaya boho.

Aksesori berbeza dalam gaya dan kehadiran elemen hiasan tambahan. Anda boleh menemui beg, beg ransel, beg perjalanan dan klac padat yang diperbuat daripada kain permadani yang terang. Aksesori boleh dilengkapi dengan poket untuk telefon atau butiran tambahan lain.

Apa yang perlu dipakai

Lukisan permaidani boleh dibuat dalam warna-warna terang atau nada meredam. Ia semua bergantung semata-mata pada citarasa dan gaya anda - memilih sendiri aksesori yang sesuai dengan anda dan mungkin.

Lengkap dengan beg permaidani adalah lebih baik untuk memakai yang mudah, dijahit dari kain semulajadi. Adalah wajar jika, jika tidak keseluruhan imej, maka sekurang-kurangnya sebahagiannya dibuat kain monophonik. Lagipun, kombinasi sebilangan besar corak yang pelbagai akan menjadikan busur anda terlalu berwarna-warni.

Stylists tidak mencadangkan memakai beg tangan permadani sebagai sebahagian daripada imej perniagaan. Tetapi aksesori sedemikian agak sesuai untuk menerokai bandar, membeli-belah dan pesta.

Gambaran keseluruhan model

Danny beruang

Jenama British Danny Bear telah mencipta beg sejak tahun 1938, tetapi ia masih mengejutkan peminatnya dengan kualiti dan keaslian produknya. Antara model yang diwakili oleh jenama ini, anda boleh menemui beg galas besar dan beg tali pinggang yang elegan.Beg drop gaya Danny Bear pasti akan menggembirakan gadis muda.

Ciri tersendiri jenama ialah penggunaan logo dengan beruang comel. Imej haiwan ini sering digunakan untuk membuat aksesori. Ransel lapang atau beg elegan kain permadani dengan cetakan sedemikian adalah mencari sebenar bagi mereka yang sentiasa menyimpan sehelai kanak-kanak dalam jiwa mereka. Pada masa yang sama, tiada siapa yang akan menuduh anda infantilisme, kerana kain permadani dan cetakan yang tidak biasa kini berada dalam fesyen.

Nryana

Kejayaan beg dari koleksi Nryana adalah kombinasi klasik Inggeris dengan cetakan comel yang menjadikan wajah anda mudah dan lebih kasual. Beg dan beg galas dari koleksi Nryana dihiasi dengan imej artistik burung, bunga, rama-rama, dan, tentu saja, logo syarikat itu - beruang.

Beg tapestri sesuai untuk hampir mana-mana gadis. Dengan aksesori ini, anda boleh muncul di sebuah kelab trendi dan berjalan-jalan dengan kawan-kawan. Keasliannya akan menjadikan bawang anda lebih menarik dan menunjukkan kepada orang lain bahawa anda mempunyai rasa yang baik.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus