Peg Perego Stroller Bag - Kajian Model

Peg Perego Stroller Bag - Kajian Model

Syarikat Itali Peg Perego dicipta pada pertengahan abad lalu oleh Giuseppe Perego. Kereta bayi, yang mula menghasilkan sebuah syarikat baru, membuat revolusi dalam pengeluaran produk rekreasi.

Ia adalah Giuseppe Perego yang mula-mula menggunakan kain yang dirawat khusus untuk pengeluaran mereka.

Hari ini, syarikat itu bukan sahaja menghasilkan stesen. Julat ini diisi kerusi kereta, kerusi tinggi dan pelbagai aksesori untuk kerusi roda. Beg Pegas Peg Pegas menjadikannya lebih mudah untuk berjalan-jalan, yang kami semak di artikel ini.

Ciri-ciri

Semua produk yang dihasilkan oleh Peg Perego adalah kualiti tertinggi. Dengan membeli stroller atau produk lain jenama ini, anda boleh yakin dengan keselamatan anak anda.

Beg untuk kereta bayi diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi. Mereka semua sangat berfungsi, kerana mereka direka khusus untuk membawa benda-benda kanak-kanak - botol, lampin dan pakaian.

Untuk kemunculan tuntutan yang tinggi. Pakar syarikat sentiasa memantau trend fesyen. Beg dari Peg Perego tidak hanya selesa, tetapi juga bergaya.

Beg Peg Perego boleh digunakan dengan kereta dari syarikat lain, lampiran untuk pemegangnya universal.

Faedah

Aksesori untuk kereta bayi Peg Perego membandingkan dengan baik di kalangan produk sejenis jenama lain. Kelebihan beg untuk ibu termasuk:

  • reka bentuk yang munasabah. Kompartmen dalaman adalah luas, anda boleh memasukkan sejumlah besar barang-barang kanak-kanak dan mainan ke dalamnya. Poket zip luar ideal untuk menyimpan lampin;
  • Sabuk selesa yang luas mempunyai sistem pelarasan yang membolehkan anda bukan sahaja untuk mengikat beg pada pemegang kereta dorong itu. Ia juga boleh dipakai di atas bahu atau di tangan anda;
  • Semua beg diperbuat daripada tahan lelasan dan memudar kain. Terdapat banyak pilihan warna yang bergaya.

Begitu juga Peg Perego yang selesa dan cantik sehingga anda boleh menggunakannya selepas bayi itu tumbuh. Ini adalah aksesori bergaya untuk wanita yang aktif.

Gambaran keseluruhan model

Antara beg untuk ibu terdapat banyak model yang berbeza. Mereka datang dengan warna yang sama seperti kereta. Ini membolehkan anda memilih aksesori yang paling sesuai.

Borsa mama

Model ini mempunyai reka bentuk moden dan beberapa pilihan warna yang sepadan dengan warna kereta. Di dalam beg itu terdapat asas minyak, yang menghalang aliran dari jus atau cecair lain.

Terdapat poket luar yang besar untuk barangan kecil dan beberapa petak dalaman untuk lampin, botol dan lain-lain. Bergantung pada siri pelepasan, beg itu boleh dilengkapi dengan tikar yang berubah dan botol termos. Panjang tali mudah laras.

Bluette mod

Beg ini ialah Borsa Mamma, dibuat dengan warna biru. Juga ada model Mod Red, Denim, Mentha dan banyak lagi. Kesemua mereka digabungkan dengan model kereta khas yang dibuat oleh Peg Perego.

Buku

Beg ini, yang digabungkan dengan buku pegangan Peg Perego, mempunyai bentuk yang elegan. Oleh kerana dinding yang tegar, ia tetap berfungsi dengan sempurna. Beg-beg ini juga mempunyai asas minyak, ruang berasingan untuk botol, poket luaran untuk barangan kecil.

Perbezaan model ini ialah kehadiran tempat yang berasingan untuk peranti media.

Beg ini dilengkapi dengan tali laras, ia boleh dibawa ke bahu atau sebagai beg galas. Set mungkin termasuk tikar untuk berubah.

Si

Stroller Peg Perego Si, yang dilipat menjadi tongkat, dalam konfigurasi asasnya tidak mempunyai beg khas. Tetapi pada pegangan ada tempat untuk mengikatnya. Setiap ibu boleh memilih model kegemaran anda dari sebilangan besar beg untuk kereta bayi oleh Peg Perego.

Bagaimana untuk memilih

Apabila memilih beg untuk kereta bayi perlu memberi perhatian yang besar kepada fungsinya. Adalah penting bahawa ia diperbuat daripada bahan tahan lama yang mudah dibersihkan.

Saiz beg mungkin berbeza. Setiap ibu memutuskan berapa banyak perkara yang dia perlukan untuk berjalan-jalan. Pilihan yang paling tepat adalah membeli beberapa beg kapasiti yang berbeza sekaligus.

Beg besar sesuai untuk perjalanan yang panjang, dan untuk berjalan-jalan di sekitar rumah, sudah cukup untuk mengambil sebotol dan beberapa mainan dengan anda.

Rupa dan warna sering dipilih berdasarkan keutamaan peribadi. Tetapi lebih baik jika beg itu bersesuaian dengan kereta dorong warna, reka bentuk dan tekstur.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus